Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CV 

- dit livsforløb på kompetencer & erfaring,


På siden her, finder du/I en oversigt over CVér der ville kunne hjælpe dig/jer på en opbygning og matche af dit CV med et job.


CV er en forkortelse for Curriculum Vitæ, der er latin og betyder ”livsforløb”. Kort er det en beskrivelse af et menneskes liv og levned med en særlig opmærksomhed på faglige- og personlige kompetencer og erfaring der matcher et job eller en uddannelse.


Du skal nu ikke skrive om dit liv, eller din personlige biografi. Et CV til job/uddannelse er konstrueret, designet til i en rekrutteringsproces, at du skal matche gennem en beskrivelse og eller visuelt, på og i forskellige opstillinger/fremstillinger din erfaring og hvordan det matcher det job du henvender dig til i organisationen/virksomheden. Et CV er en oversigt over dine kompetencer, arbejdserfaringer og dine kvalifikationer - så at sige skal du beskrive og fortælle din erfaringshistorie, der matcher det job du ønsker dig, henvender dig på og til.


Et CV er oversigten som skal matche jobbet på dine data og fakta. Dit jobmatch bliver således på baggrund af dine skriftlige, visuelle og et blikfang på disse + dit CV sendt til en organisation/virksomhed som et forslag til dem frem for et afslag. Nu bedre det matcher jobbet/stillingen nu større chancer er der for af, at du vil blive inviteret til et jobinterview, hvor du ville kunne uddybe din henvendelse, på at matche jobbets/stillingens indhold og opgaver på mv.

Nedenfor er der opstillet nogle eksempler på CVer, som du/I kan lade dig/jer inspirere af. 

Der er ikke nogle CVer der er bedre end af andre CV opstillinger/fremstillinger. Dog er der CVer som passer bedre til nogle brancher end andre.

Fordi at arbejdsgiver/leder/HR personalet også er mennesker og glæder sig over, et CV gensynetsglæde.

At du/I giver dem et langt hurtigere overblik i deres gennemgang af din/jeres CV, dog med et personligt udtryk på et specielt blikfang, der skiller dig/jer ud.

NB: Du/I vil på nogle af de forskellige sider og links, møde CV skabeloner du/I skal betale for.

Husk blot, hvis du/I vælger et af disse CV betalingsskabeloner. At disse online skabeloner ikke kan fortælle dig hvad der skal stå i dit CV. Derfor ville du forsat skulle øve dig og lære om et CV´s opbygning samt at lære at målrette et CV. Det vil sige at matche dit CV til et synligt eller usynligt job/stilling.


CV  E-læring   

       Ftfa.dk       

      Lederne.dk   

         STAR        

       ofir.dk        

  CV maker.dk    

    Europass CV    

  Jobseeker.com   

         CV.dk         

Målet er et jobinterview

Held og lykke med designe dit/jeres CV og jobmatch.