Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Velkommen 

 - til vores helt særlige mobilisering og rekrutterings lærings program der finder frem til dine/jeres nye medarbejder og leder.

Et e-læringsprogram der et helt nyt gennemtænkt læringsprogram. Hvor læring opstår i mobiliserings- og rekrutteringsprocessen. Det vil sige du/I lære undervejs, samtidig med du/I finder det rette match for en ny medarbejder eller leder.

Gennem vores specielle rekrutterings-program, der i hele mobiliserings-perioden, både synliggøre og reflektere sammen med HR, leder/ personale-ansvarlige om der er flere optimeringsmuligheder i din/jeres rekrutteringsproces.

Hvor vores behovs- og læringsanalyse så også hjælper og støtter op omkring og medvirker til at finde frem til din/jeres nye medarbejder, som netop matcher det job/stilling, du/I jeres organisation tilbyder, men som også vil finde frem til om din/jeres organisationen/virksomhed har et behov for.

Tryk på knappen (sort), på hvilket faglige området du/I ønsker at mobilisere, et nyt personale. Her finder du/I så, vores læringsprogram og vejledning i de enkelte fag/funktioner.

                  Leder                  

Landbrug/gartneri/skovbrug

         Ejendomsservice         

             Rengøring              

  Pakke/montage(produktion

           Pleje/omsorg             

           Lager/logistik            

 Pædagog/lærer/underviser 

          Handel & detail          

         Faget håndværk            

               Transport                 

          Kantine/køkken           

Oversigt/diagram over rekrutteringsprocedure

Gå til undervisningscenter