Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Julekataloget 

Undervisningsmateriale 

– 20 CASE i kompetencer og værdier.

Udkommer i år 2022.

        Bogen Unikt        

    Bogen S CLUB 20    

Julekataloget – lærings- og undervisningsmateriale til dem og jer, der arbejder med værdier og kompetencer igennem læringstrappen, og på alle læringsniveauer. Så du/I opnår Flow og mening i kommunikationen.


Julekataloget er et lærings- og refleksions rum for dem/jer. En værktøjskasse til at kunne finde og bruge værdier og kompetencer for et formål, og dets betydning for dem og andre mennesker, der vil lede et team i en retning af at kunne finde og se, måske høre værdierne i organisationen.


Forståelse i en læringsproces af organisationens "værdikædens støtteaktiviteter". At kunne afkode værdierne gennem lærte kompetencer, give disse værdier et sprog, kunne tolke og forstå dem samt at bygge værdierne op, så de finder en anvendelse.

Hjælp og støt de studerende

De studerende skal bl.a. benytte litteraturen til og for deres nye viden og læring – om værdikædens støtteaktiviteter.

På deres vegne forsøger vi allerede nu at samle så mange og dermed også din/jeres reference – din/jeres support for og til de studerendes opgaveløsning. Vi håber, at du/I vil støtte dem, så de måske kommer til at hjælpe dig/jer.Orientering og information.

Det handler om at de studerende, skal bruge din/jeres kontakt/feedback af deres præsentation på deres opgaveløsning, i de forskellige CASE de løser i undervisningsmaterialet i julekataloget. Som er opgaver der indeholder en lære om og perspektiver på kompetenceudvikling og visioner på værdier. Som til sammen understøtter værdikædens støtteaktiviteter.


Julekataloget udkommer i første halve år 2022, men vi høre meget gerne fra dig/jer nu, så vi kan være klar til at tage i mod de studerende og læserne til julekataloget. På forhånd tak for din/jeres tilmelding, hjælp og støtte.


Benyt formularen nedenfor.