Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliv klogere på ledelse og rekruttering

Der er to indgange vi tilbyder, hvor på du/I kan blive klogere på ledelse og rekruttering af en eller flere leder til din/jeres organisation/ virksomhed.


Den ene er et overskueligt og velstruktureret kursus (online/e-lærings) i ledelse/rekruttering. Gennemgang af rekrutteringsprincipper, hvad man som mobilisering & rekrutteringsansvarlig bør huske i hele processen på et godt match. Men også en undersøgende passage af grundelementerne, for en god og lærende ledelse, som vi ser det i fremtiden - hvorfor netop denne form for ledelse i organisationen/virksomheden er nødvendig.


Den anden er vores helt særlige og specielle metoden hvor på vi hjælper og støtter din/jeres rekruttering af en eller flere leder gennem mere læring i metoden. Rekruttering, refleksion og læring i et læringssæt. I denne model er der også mulighed for at vi kan præsentere dig/jer for de jobkandidater vi finder særlig egnet, til netop din/jeres person- og jobprofil.
                START online/e-learning kursus                  

START en lærende, reflekterende rekrutteringsproces

Gå til undervisningscenter